MĀKAUKAU ʻO FENAN ALUMINIUM(FOEN) E HALAWAI iā ʻoe ma Eurasia Window-Glass-Door Fair!

MĀKAUKAU ʻO FENAN ALUMINIUM(FOEN) E HALAWAI iā ʻoe ma Eurasia Window-Glass-Door Fair!

Pono1

FENAN ALUMINIUM CO.,LTD.(FOEN)

Lā: Nowemapa 12(Poʻaono) - 16(Poʻakolu), 2022

Wahi: Tüyap İstanbul Fair a me Congress Center

Helu palapala ʻāina Google:

https://g.page/tuyapistanbul?share

E hele mai a kipa iā mākou ma Istanbul:

E ʻike ʻoe iā mākou i loko

Hale: TÜP GEÇİT, Hale Pa'i: F10-1,

ma Tüyap Fair and Congress Center (Büyükçekmece / Istanbul).

Pono2 Pono3 Pono4

Manaʻo mākou e ʻike iā ʻoe.

Ma ke ʻano he hanana ʻoihana puka aniani nui a hanohano o ka ʻāina, e mālama ʻia ʻo Eurasia Window ma Tüyap Fair, Convention and Congress Center / Istanbul.ʻO ka Fair kahi ākea ākea e like me;ʻO nā Mīkini Window Production, Window Production Technologies, Window Profiles, PVC, Facade Systems, Window Mechanisms, Window Auxiliary Products, Insulation Materials and Raw Materials e lawe mai i nā mea hana alakaʻi a me nā mea hoʻoholo o ka ʻoihana.

Inā makemake ʻoe i nā huahana alumini e like me nā profile alumini, ka ʻike alumini no nā puka a me nā puka makani, ka hoʻoulu ʻana o ka lā o ka lā a pēlā aku, e ʻoluʻolu e ʻaelike iā mākou.

https://www.eurasiwindowfair.com/exhibitor-list

Fenan alumini co.,Ltd

Pono5

ʻO FOEN Aluminum kekahi o nā ʻoihana Aluminum nui loa me nā kumu hana 2 - Fuging Aluminum factory & Henan Aluminum factory;ʻO ka hoʻopuka makahiki o ka ʻike alumini he 400 tausani tons, me ka ʻoi aku ma mua o 70 kiʻekiʻe-hana piha piha extruders, 15 vertical powder coating laina, ma luna o 30 insulation lole-injection laina hana, ma luna o 50 mau laina hana mold a me ka laina electrophoresis vertical nui loa. i ka honua, hiki iā ia ke hana i nā kiʻi alumini me nā ʻano lapaʻau like ʻole, e like me ka oxidation, electrophoresis, ka uhi ʻana i ka pauka, ka pena fluorocarbon, nā hua lāʻau multifarious.etc.

Pono6

ALUMINIUM NO NA HANA HANA

FOEN ALUMINIUM NO NA HANA HANA

HUA HUAOLELO BAIBALA:

Hoʻohana ʻo FOEN aluminum extrusion T slots i ka corrosion-resistant 6063-T5, 6061-T6 Aluminum Alloy me ka mālama ʻana i ka ʻili like ʻole (ka pau ʻana o ka wili, anodized, ka pauka pauka, a me nā mea ʻē aʻe.) nā noi: Nā kiaʻi mīkini / Paʻa mīkini / Kaʻa / Workstation / ʻāpana Robot / Conveyors / Maintenance Platform / Rack (Shelf) Workbench.etc.Nui nā pae: 15/20/30/40/45/50/60/80/90/100/160 series etc. Main Aluminum alloy: 6000 Series (e like me 6101,6003,6005,6060,6061,6063,) a i ʻole customized Mākou Hoʻolālā, Hoʻopilikino, hana, & Hāʻawi i ka maikaʻi o ka Aluminum Extrusion & T-Slot Systems.

Pono7

ALUMINIUM NO KA MAKEMAKE KAA

FOEN ALUMINIUM NO KA MAKEMAKE KAA

HUA HUAOLELO BAIBALA:

I kēia mau lā, pāʻani koʻikoʻi ke alumini alumini i ka māmā o ke kaʻa.Me nā makahiki he nui o ka ʻike i ka noiʻi a me ka hoʻomohala ʻana a me ka hana ʻana i nā profiles alumini kaʻa, ua hoʻohana maikaʻi ʻia nā huahana ʻo FOEN alumini alumini alumini kaʻa kiʻekiʻe i ka BYD hou o ka ikehu kaʻa moʻokūʻauhau a me nā hiʻohiʻona moana a me nā ʻoihana ʻē aʻe a me nā ʻoihana ʻē aʻe.ʻO nā huahana alumini nui: Ka lāʻau anti-collision i mua/Back anti-collision beam/Battery tray/Luggage rack/Aluminum pedal/Battery box/Batter module end plate, etc.

Pono8

ALUMINIUM NO KA PAPA PALE

FOEN ALUMINIUM NO KA PAPA PALE

HUA HUAOLELO BAIBALA:

Me ka FOEN Aluminum pale pale pale, hana ʻoe i kahi facade i ʻokoʻa mai ke koena.E koho i kahi envelop hale waho i mākaukau e kū i nā kūlana o ke aniau a nani ke nānā aku i ka hana ʻana.

Pono9

ALUMINIUM NO KE KUKULU

FOEN ALUMINIUM NO KE KUKULU

HUA HUAOLELO BAIBALA:

Hāʻawi mākou i ka piha piha o nā profiles alumini no ke kūkulu ʻana me nā ʻano like ʻole no ke koho ʻana Me ka hoʻohana ʻana i kā mākou kaʻina hana hale hou, ua hoʻohana mākou i kēlā me kēia ʻaoʻao o ka hana. pono hale hana.● Puka Puka a me ka Puka ● Puka Puka & Puka Puka Puka Puka Puka Puka Puka Puka Puka Puka Puka Puka.

Pono10

ALUMINIUM NO KA PAPA KULA

FOEN ALUMINIUM NO KA PAPA KAPU ANA

HUA HUAOLELO BAIBALA:

Hoʻolālā kūikawā ʻia ʻo ROOF SOLUTION no ka hoʻokomo ʻana i ka mana PV solar ma ka hale trapezoidal.Ua hoʻohana ʻo ia i ka wili paʻi ponoʻī e hoʻopili i loko o ka purlin a i ʻole ka lau metala, kahi i hoʻonui ai i ka ikaika i ka ʻōnaehana holoʻokoʻa.Hoʻohana ʻia nā mea ʻokoʻa purlin like ʻole, hiki ke hāʻawi i kahi ʻoi aku ka maʻalahi, ka hoʻokele waiwai, a me ka palekana no ka hoʻoulu ʻana no ka trapezoidal roof solar PV power plant.

Manaʻo mākou e ʻike iā ʻoe.

ʻO kā mākou ʻaoʻao ʻoihana ma linkedin:

https://www.linkedin.com/company/fenan-aluminum-co-ltd/

ʻO kā mākou ʻaoʻao ʻoihana ma Youtube

https://www.youtube.com/user/raocharles/videos

ʻO kā mākou ʻaoʻao ʻoihana ma Facebook:

https://www.facebook.com/FENANaluminumprofilesexpertmaker

#fenanaluminum #FOENaluminum #Tüyap #windows #eurasiadoorfair #eurasiawindowfair #eurasiaglassfair #tūyap #aluminumextrusion #aluminium #aluminiumdoors #aluminiumwindows #curtainwall #pence #solarmountingsystem #tslot #fenêtre #porte #façade #Tübule


Ka manawa hoʻouna: Nov-15-2022